fbpx

Incura Ergo

Alles in één software voor ergotherapeuten

 Specifiek toegespitst op de ergotherapiepraktijk

 Minder administratie, meer tijd voor je patiënten

 Uitstekende service

Incura Ergo

Alles in één software voor ergotherapeuten

 Specifiek toegespitst
op ergotherapie

 Minder administratie,
meer tijd voor je patiënten

 Uitstekende service

Alle aandacht voor je patiënten

Als ergotherapeut wil je mensen helpen om zelfstandig te leven. Dat is goed voor hun zelfvertrouwen en psychische gezondheid. Helpen doe je door te behandelen, niet door te boekhouden. Dat hebben we als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van Incura Ergo, dat specifiek is toegespitst op de ergotherapiepraktijk. Met Incura Ergo ben je minder tijd kwijt aan je administratie en kun je meer aandacht aan je patiënten besteden. Daar wordt iedereen beter van.

Precies zoals jij het wil

Incura Ergo is geschikt voor alle praktijktypen. We hebben het zo gemaakt dat je het kunt aanpassen naar jouw wensen. Je kunt bijvoorbeeld je eigen zorgpad samenstellen en kiezen uit verschillende sjablonen, of er zelf een maken. Net wat je wilt. En met de app heb je altijd en overal toegang tot patiëntgegevens, 24 uur per dag, waar ook ter wereld. Je kiest zelf met welke partij je een koppeling maakt; van beveiligd e-mailen tot PREM, alles is mogelijk.

“Incura heeft een overzichtelijk dashboard. Een duidelijke opbouw met handige toepassingen voor DTE en het opstellen van de doelen. Met de app kan ik makkelijk bij mijn agenda en foto’s uploaden in mijn dossiers. Verder kan ik veel instellen zoals ik het zelf wil hebben, prettig!”

Nynke Sietsche Lettinga, Ergotherapiepraktijk Lettinga, Haren

Zo werkt Incura Ergo…

Koppel eenvoudig je videobestanden

Vrije formulieren voor eigen notities

Meetinstrumenten zoals COPM

Incura Pro App voor onderweg

Geïntegreerd
PEO-model
(Kwaliteitsnetwerk Ketp)

Check gemakkelijk de polisinformatie

Zelf ervaren hoe het werkt?

Specifieke functionaliteiten voor jou als ergotherapeut

  • Mogelijkheid om behandeljournaal op basis van PEO vast te leggen

  • Standaard COMP meetinstrument beschikbaar na nulmeting onderzoeksformulier

  • Ook geschikt voor kinderergotherapie

  • Ondersteunt de eisen van EN en Ketp

  • Voldoet aan de criteria voor beheer audits en plus audits

  • Incura Pro App (therapeuten app) om agenda te benaderen, afspraken/ notities toe te voegen, journaal bij te werken, metingen/vragenlijsten te raadplegen en foto’s en andere media te uploaden in dossiers

  • Geïntegreerde COV-check via VECOZO

Uitstekende service

Wij zijn er voor jou. Dus ook als je vragen hebt. Onze Customer Support kun je bereiken via telefoon, mail, chat en LinkedIn. Ons noodnummer is 24 uur per dag bereikbaar.

We verzorgen ook verschillende Incura trainingen om je nader te laten kennismaken met onze software. Bekijk hier het overzicht van onze trainingen op onze Incura Academie.

Binnen 1 minuut een offerte!

Wil je meer tijd besteden aan je patiënten en minder aan de administratie?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor Incura Ergo.
Binnen 1 minuut heb je ‘m in je mailbox.

Incura Actueel Ergo

‘Onze’ Jan Pieter is nu ‘Lid van de Orde van Oranje Nassau’!

Op vrijdag 26 april heeft Jan Pieter Schoon een koninklijke onderscheiding gekregen en is nu “Lid van de Orde van Oranje Nassau”! De onderscheiding werd aan Jan Pieter uitgereikt door de burgemeester van Velsen, Frank Dales. Jan Pieter heeft zijn onderscheiding te...

Incura door I-Sociaal Domein uitgeroepen tot ‘KTO Test Topper’!

Supertrots zijn wij op onze mooie titel 'KTO Test Topper' die wij van  I-Sociaal Domein hebben gekregen!In de aanloop naar de nieuwe versie iJW2.3 van de standaard voor de Jeugdwet heeft Incura ketentests uitgevoerd samen met een gemeente en VECOZO. De titel ‘KTO Test...

Samen komen we verder

Om koppelingen tussen Incura en andere pakketten mogelijk te maken, werken we samen met verschillende partijen. Tegelijkertijd zijn we aanwezig op opleidingsinstituten. Om de nieuwe generatie ergotherapeuten bekend te maken met onze software. En natuurlijk om naar ze te luisteren en van ze te leren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan.

Zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en worden, als een van de weinige softwareleveranciers, jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in 2020 van kracht wordt.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73