Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg
EPD software voor Logopedie met beeldbellen

Met de integratie van Incura en WeSeeDo beschik je niet alleen over kwalitatieve EPD software voor logopedie, maar kun je ook beeldbellen met je cliënten. In deze blog lees je alles over de mogelijkheden van WeSeeDo voor jouw logopediepraktijk.

Persoonlijk contact met je cliënt is belangrijk. Nu een steeds groter deel van onze communicatie online plaatsvindt, is het fijn dat je een mogelijkheid hebt om op afstand veilig en gemakkelijk met je cliënten te kunnen werken. Zo kun je met de integratie van WeSeeDo in Incura ook op afstand dezelfde kwaliteit leveren als in je logopediepraktijk. Op deze manier kan Incura de meest complete EPD software voor logopedie aanbieden.

Beeldbellen zonder ingewikkeld gedoe

Het gebruik van de techniek van nu, zoals beeldbellen, is niet voor iedereen even makkelijk. En omdat de tijd die je hebt al zo schaars is, is het belangrijk dat je eenvoudig kunt beeldbellen met je cliënten zonder gedoe. Met WeSeeDo hoeven jij en je cliënt geen ingewikkelde stappen meer uit te voeren. Jij plant de afspraak in je agenda zoals je gewend bent. Je cliënt ontvangt een link en klikt op deze link bij aanvang van de afspraak, om de afspraak plaats te laten vinden. Er hoeft door de gebruiker niets geïnstalleerd te worden.

Incura gaat voor kwaliteit en veiligheid als het gaat om EPD software voor logopedie

Uiteraard zijn er een heleboel alternatieven als het gaat om beeldbellen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van Zoom, Microsoft Teams, Facetime en Whatsapp. Maar geen van deze aanbieders kunnen de veiligheid van je cliënt en die van jou waarborgen. Bovendien zullen jij en je cliënt extra handelingen moeten uitvoeren om een verbinding tot stand te brengen.

Veiligheid is voor ons heel belangrijk. Je voert immers gesprekken over vertrouwelijke zaken in je praktijk. Wij begrijpen hoe belangrijk privacy is en weten met welke regels jij allemaal te maken hebt. Onze integratiepartner WeSeeDo is AVG-proof en gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510. Dit houdt in dat WeSeeDo slaagt voor alle interne en externe privacy en security audits. De servers staan alleen in Nederland en er is geen externe toegang mogelijk tot jouw gesprekken en de documenten die je deelt. Doordat WeSeeDo aan alle veiligheidseisen voldoet, worden de consulten door de zorgverzekeraar vergoed.

WeSeeDo werkt direct vanuit de browser en niet vanuit een app. Een app heeft namelijk andere applicaties nodig van een device om te kunnen werken. WeSeeDo waarborgt de privacy en veiligheid van de gebruiker door enkel toegang te hebben tot de camera en microfoon van het device van de gebruiker.

logopedie via beeldbellen. Incura EPD

“Incura is complete EPD software voor logopedisten” 

Ook Claudia Philippo, Logopedist en Afasietherapeut bij het Logopedisch Centrum Haarlem, maakt naar tevredenheid veelvuldig gebruik van WeseeDo in Incura.

“WeSeeDo biedt op dit moment een goed alternatief als fysieke behandeling op locatie niet mogelijk is. Het is een andere manier van werken, maar ook met online afspraken kan er effectief aan een hulpvraag gewerkt worden. In Incura plan ik de afspraak in mijn agenda zoals ik gewend ben en kies ik vervolgens voor de optie “online consult”. Er wordt dan direct een link aangemaakt die ook naar de cliënt wordt gestuurd.

De cliënt hoeft dan alleen maar op de link te klikken als de afspraak plaatsvindt, zonder iets extra’s te installeren. Ik kan ze zien binnenkomen in de online wachtkamer en kan daarna mijn behandeling starten. Door middel van ‘scherm delen’ kan je een diversiteit aan oefeningen doen met zowel kind als volwassene. Zelfs met een opa of oma op de ‘tweede lijn’, terwijl ze in een ander (deel van het) land wonen. De integratie van WeSeeDo in Incura maakt het ook makkelijk om een behandeling in een handomdraai om te zetten naar een online afspraak, wanneer er sprake is van ziekmeldingen, maar ook wanneer er sprake is van een lekke band, kapotte auto of andere overmacht waardoor voorheen een behandeling niet door kon gaan.

De kwaliteit is soms ook afhankelijk van de internetverbinding bij de cliënt of wanneer er een piek is in het aantal thuiswerkers in de nabije omgeving (van cliënt of behandelaar), maar vaak gaat het goed en is een goede verbinding mogelijk om je behandeling te geven.”

Wil jij ook WeSeeDo’en?

Gebruikers die al langer beeldbellen met Incura, beeldbellen niet meer maar WeSeeDo’en! Zij hebben met de integratie van Incura complete EPD software voor hun logopediepraktijk. Een extra leuke mogelijkheid is dat je jouw wachtkamer helemaal kunt personaliseren. Maak hem helemaal na of maak hem nog mooier en geef jouw cliënt een extra leuke ervaring terwijl er wordt gewacht in de virtuele wachtkamer van je logopediepraktijk.

Gebruik je de EPD software voor logopedisten van Incura nog niet? Wellicht is Incura met de integratie met WeSeeDo hét totaalpakket voor jouw praktijk! Vraag een gratis en vrijblijvende demo aan en ervaar het zelf!