Maatregelen Corona virus

Gezien de ontwikkelingen rondom het Corona virus COVID-19, hebben wij als bedrijf een aantal aanvullende maatregelen genomen. In ieder geval tot 1 juni zoals ook door de overheid is gecommuniceerd. We nemen deze maatregelen om de continuïteit van Incura voor jou als gebruiker en ook voor onze medewerkers te kunnen blijven waarborgen. De veiligheid van jou en onze werkomgeving is daarbij een belangrijke prioriteit. Zoals iedereen volgen ook wij het nieuws op de voet en passen onze maatregelen hier op aan.

Vooralsnog zijn we van mening dat wij je de komende tijd onze vertrouwde dienstverlening kunnen blijven bieden. Door nog bewuster om te gaan met de gezondheid van onze partners, klanten en collega’s. Door rekening te houden met eventueel vertraagde aanleveringen. En door te inventariseren waar de kwaliteit van onze producten geschaad kan worden als alles anders loopt dan we gewend zijn.

Wat betekent dit voor jou als Incura gebruiker?

De komende tijd kun je ons op de gebruikelijke manier bereiken per telefoon, mail of via de chat. Onze medewerkers zullen deels vanuit huis en deels vanuit ons kantoor in Haarlem blijven werken. Je zult begrijpen dat de huidige maatregelen omtrent het Corona-virus wel invloed kunnen hebben op al eerder geplande afspraken. Zo zullen bezoeken van relaties hier op kantoor en bezoeken die buiten de deur gepland staan tot en met 31 mei, worden geannuleerd. Mocht dat bij jou het geval zijn, dan nemen we uiteraard contact op om tot een passende oplossing te komen.

Wij hebben er vertrouwen in dat we deze periode op een goede manier kunnen overbruggen en wensen jou, je collega’s en familieleden uiteraard hetzelfde toe.

Vraag nieuwsbrief aan

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en worden, als een van de weinige EPD softwareleveranciers, jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in 2020 van kracht wordt.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73