Vraag nu een offerte aan en maak kans op een prachtige decoratieve prijs voor op je kantoor!

Jouw doel. Zo veel mogelijk patiënten, zo snel mogelijk van hun klachten afhelpen. Althans, we denken dat jij dat wilt. Wij hebben in ieder geval nog nooit een therapeut horen zeggen dat ze vandaag eens lekker de administratie gaan doen. Jij wel?

Ons doel: EPD software ontwikkelen met daarin alles dat je als therapeut nodig hebt met zo min mogelijk administratie.

Ons ideaal. Elke therapeut in Nederland met een slimme ‘zelfdenkende’ oplossing laten werken waarmee de administratie verdwijnt. Jij zorgt voor je patiënt, onze software verzorgt de rest. Je kunt meer patiënten helpen of je kunt meer tijd aan je patiënt besteden. Wat jij wil. Zo ver zijn we nog niet, maar we werken er hard aan. Elke dag. Met ruim 40 gemotiveerde medewerkers.

Waar profiteren onze ruim 7500 Incura gebruikers nu al van? Een handige en slimme EPD software oplossing met zorgpaden, agenda, meetinstrumenten, facturatie, gratis boekhouding en een slimme App. En alles zoveel mogelijk geautomatiseerd. Met ruim 7500 zorgverleners de meest gebruikte EPD software binnen vrijgevestigde GGZ-praktijken!

Het enige wat je hoeft te doen is het formulier onder aan de pagina in te vullen. Je ontvangt binnen een minuut een offerte. Zo weet je direct wat het je kost om met de meest gebruiksvriendelijke software aan de slag te gaan en maak je ook nog eens kans op een prachtige decoratieve prijs voor op kantoor.

Lijkt het je nog steeds wat? Vul dan onderstaand formulier in en Jurgen stuurt je binnen 5 minuten een offerte. Houdt voor de zekerheid ook je spambox in de gaten.

  • Contactgegevens


  • Adresgegevens



omdat we je zo goed mogelijk van dienst willen zijn, zijn de velden met een * verplicht

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in juli 2020 van kracht is geworden.

© 2021 Incura | site: Ambasco Design en Marketing