Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Incura EPD

Alles-in-één cliëntendossier software

Flexibel elektronisch cliëntendossier

Zoek je een alles-in-één softwarepakket waarbij je, onder andere, het medisch patiëntendossier en de boekhouding goed kunt bijhouden? Het Incura cliëntendossier software pakket biedt alles wat je nodig hebt. Het is speciaal ontwikkelt voor professionals in de zorg. Het EPD biedt specifieke functionaliteiten voor verschillende disciplines.

incura-landing-medisch-patienten-dossier

Medisch patiëntendossier geheel naar wens

Het Incura medisch patiëntendossier is geheel aan te passen aan je eigen wensen. Zo heb je de keuze uit een tal van sjablonen of je maakt er eenvoudig één naar eigen inzicht. Je kunt je eigen zorgpad samenstellen en met de handige app kun je 24/7 de patiëntgegevens inzien. Met welke partij je een koppeling wenst te maken, kies je zelf; van beveiligd e-mailen tot VECOZO, alles is mogelijk. In de online beheeromgeving biedt het dashboard uitstekend overzicht en heb je direct toegang tot diverse functionaliteiten, zoals:

  • een overzichtelijke online agenda
  • een geïntegreerd boekhoudprogramma voor de zorg
  • screeningformulieren & meetinstrumenten
  • een webbased zorgdossier (EPD)
  • een handige therapeuten app

Optimale veiligheid cliëntendossier

Het elektronisch cliëntendossier van Incura behoort tot Health Cloud Initiative. Dit is een Nederlands bedrijf dat enkel software ontwikkelt voor zorgprofessionals. Aangezien vele medewerkers in de zorg hebben gewerkt, weten zij precies waar de behoeften liggen. Met het Incura EPD ben je als zorgverlener minder tijd kwijt aan administratie. De cliëntendossier software is uitermate veilig en beschikt zelfs over ISO 27001 als het NEN 7510 certificaat. Er wordt samengewerkt met Philips, waarbij gebruik gemaakt wordt van het cloud-based platform Vital Health dat ruimschoots voldoet aan de internationale veiligheidsvoorschriften.

Zelf ervaren hoe het werkt?

Vraag dan vrijblijvend een demo aan voor Incura Fysiotherapie software. Ben je benieuwd naar wat Incura voor jouw praktijk kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via 088-946 22 33 of via info@incura.nl.

Kosten van het elektronisch cliëntendossier

Wij bieden twee licentiemodellen waaruit je kunt kiezen met betrekking tot de kosten voor het EPD-software pakket. Beide licenties zijn na 6 maanden opzegbaar. We rekenen een alles-in-één prijs voor alle functionaliteiten.

  • Licentiemodel 1: een vast maandelijks bedrag per gebruiker.
  • Licentiemodel 2: een vast maandelijks bedrag per gebruiker plus 1% van de jaaromzet.

Wegwijs in het EPD software pakket

Om optimaal gebruik te maken van je elektronisch cliëntendossier is het handig als je alle tools goed kunt benutten. De Incura Academie geeft trainingen en organiseert webinars om je alles te leren over het EPD. Wil je liever een incompany training? Geen probleem. Wij bieden diverse trainingen en webinars die je op weg helpen. Denk bijvoorbeeld aan: Boekhouden voor beginners, Incura voor starters of Hoe gebruik ik het EPD?