Logo Incura EPD software voor professionals in de zorg

Buddee

Een Plug & Play HR Platform om je
personeels-administratie te vergemakkelijken

Als professional in de zorg, wil je ervoor zorgen dat al je patiënten van begin tot eind krijgen wat ze nodig hebben en verdienen. Dat is niet anders als het gaat om je personeel. Als het gaat om personeelsadministratie wordt er in veel organisaties ontzettend veel tijd en energie verspilt aan bijzaken, terwijl de hoofdzaken er meer toe doen. Daarom is Buddee ontwikkeld.  Buddee maakt het makkelijk om ook goed voor je eigen mensen te zorgen door alle personeelszaken te bundelen in één digitale en veilige omgeving. Zo heb je altijd de belangrijkste personeelszaken bij de hand, bespaar je tijd en behoud je focus. Buddee zorgt voor rust in het hart van de storm.

Buddee in een notendop

Buddee biedt een plug & play HR systeem om de personeelsadministratie voor jou als praktijk zo eenvoudig mogelijk te maken. In het gebruiksvriendelijke systeem van Buddee zitten diverse belangrijke functionaliteiten. Zo heb je met de verlof- en verzuimregistratie tools te allen tijde inzicht in de verlof balansen en verzuimpercentages binnen jouw praktijk en door de eenvoudige urenregistratie feature weet je voortdurend wie wanneer werkzaam is. Bovendien heb je continu goed overzicht in ieders contracturen en ben je altijd op de hoogte van contractverlengingen door de slimme reminders van Buddee. Buddee is slim en vriendelijk in gebruik zodat iedereen er zelf mee kan werken. Weg met de losse Excel sheets, handmatige berekeningen en rondslingerende documenten.

Betrek je personeel!

Ben je als praktijkhouder nog altijd bezig met het handmatig invoeren van verlofaanvragen, ziekmeldingen en urenregistraties in losse onoverzichtelijke Excel sheet en Google-drive documenten? Met Buddee is dat vanaf nu verleden tijd! Het HR platform van Buddee biedt ondernemers evenals personeel gemak door Employee Self Service mogelijk te maken. Dankzij ESS kan je personeel binnen het HR platform van Buddee de persoonlijke gegevens zelf inzien, toevoegen en wijzigen. Verlof aanvragen, ziek melden en uren en overuren registreren, beheren en managen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Altijd inzicht door rapportages

Heb je momenteel goed inzicht in de verlof- en verzuimpercentages binnen je praktijk? Weet je precies wie welke uren heeft gewerkt? En ben je bekend met de verhouding tussen vaste- en tijdelijke contracten? Binnen Buddee beschik je als praktijkhouder over diverse rapportages waardoor dit soort vraagstukken altijd en overal inzichtelijk zijn. Met een paar klikken in je dashboard, beschik je over alle informatie omtrent je personeelsadministratie die je nodig hebt. Deze informatie helpt je weer verder met het optimaliseren en innoveren van je praktijk! Juist nu is het belangrijk om goede rapporten en inzichten te hebben, ook binnen kleine praktijken. 

Nog meer gemak met de Buddee App

Ons doel is de personeelsadministratie eenvoudiger, slimmer en leuker te maken voor praktijkhouders en hun personeel. Door middel van onze app zorgen we voor net dat extra stukje gemak. Met de nieuwe mobiele app van Buddee kan je personeel eenvoudig met één druk op de knop verlof aanvragen, ziekmelden, uren- en overuren registreren én hun eigen personeelsdossier inzien. Nu heb je als ondernemer en werknemer écht altijd je belangrijkste personeelszaken bij de hand.

Ervaar de voordelen zelf
en plan vrijblijvend een demo in!