Hoera, we hebben een nieuwe website!

Meld je nu aan voor een Incura demo of Incura proefaccount en maak kans op een Ipad mini! Plus 2 maanden gratis Incura*
als je voor 1 juni 2019 Incura gebruiker wordt.

Hoera, we hebben een nieuwe website!

Meld je nu aan voor een Incura demo of Incura proefaccount en maak kans op een Ipad mini!
Plus 2 maanden gratis Incura* als je voor 1 juni 2019 Incura gebruiker wordt.

Speciaal voor praktijken voor GGZ, logopedie, fysiotherapie, ergotherapie, oefentherapie of multidisciplinaire praktijken hebben we een leuke kennismakingsactie!

We bieden je de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met onze software voor zorgprofessionals. Met alles-in-één: agenda, EPD, meetinstrumenten, facturatie en boekhouding.

Voor meer plezier in je werk en minder administratie!

Vraag nu een gratis Incura demo aan of Incura proefaccount. Vul alle gegevens volledig in en maak kans op een supermooie en vooral handige Ipad mini! Een praktisch hulpmiddel bij je dagelijkse werkzaamheden in je praktijk, voor onderweg of thuis. En juist geschikt om mee te werken als je Incura, onze volledige web-based oplossing, gebruikt!

Na afloop van je Incura demo of je Incura proefaccount interesse om aan de slag te gaan met Incura in je praktijk? Wacht dan niet langer, wordt voor 1 juni 2019 Incura gebruiker en je krijgt de eerste 2 maanden Incura* helemaal gratis!

*maximaal 5 gebruikers per praktijk

Wij zijn Incura. Software met hart en ziel. Voor professionals in de zorg.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in juli 2020 van kracht is geworden.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73

© 2020 Incura | site: Ambasco Reclame en Marketing