Aan de slag met het Jaarwerk 2020

Graag leggen we je uit hoe jij goed voorbereid aan het jaar 2020 kunt beginnen. Al deze kennis kun je opdoen met onze toelichting en handleidingen die je op onze supportsite kunt vinden.

De jaarwerk webinars hebben inmiddels plaatsgevonden maar geen nood! Je kunt de video opname van het webinar voor jouw discipline rustig terugkijken. Deze video’s kun je vinden op onze supportpagina onder ‘Multimedia’. Stap voor stap wordt je uitgelegd hoe je het jaarwerk voor 2020 kunt regelen.

Meer persoonlijke assistentie nodig bij het Jaarwerk 2020?

Dan kun je ook een beroep doen op een Incura Consultant of een Incura PA (Personal Assistant). De Incura Consultant geeft je persoonlijk advies hoe je Incura efficiënt kunt gebruiken en een Incura PA neemt je administratieve werkzaamheden uit handen. Meer weten? Kijk dan op onze pagina Consultancy en regel vandaag nog je eigen Incura Consultant of PA!

Vraag nieuwsbrief aan

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in.

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in juli 2020 van kracht is geworden.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73