Voor al je trainingen online of op locatie

Haal meer uit Incura en volg de trainingen

Om meer vertrouwd te raken met Incura bieden wij verschillende trainingen aan. Je kunt online deelnemen via diverse webinars of bij ons op locatie in Haarlem.

Alle trainingen kunnen trouwens ook ‘incompany’ in jouw praktijk of instelling georganiseerd worden. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers van Backoffice. We informeren je graag over de mogelijkheden!

Maak een keus uit de trainingen hieronder en meld je aan! De genoemde kosten kun je terugvinden op je maandelijkse factuur.

Webinars

Groepsafspraken (GGZ)

Een groepsafspraak is een afspraak waaraan meerdere patiënten, meerdere behandelaars of een combinatie van beiden deel kunnen nemen. Een groepsafspraak is een afspraak waaraan meerdere patiënten, meerdere behandelaars of een combinatie van beiden deel kunnen nemen.

Deelname is gratis!

Incura voor starters

Een groepsafspraak is een afspraak waaraan meerdere patiënten, meerdere behandelaars of een combinatie van beiden deel kunnen nemen. Een groepsafspraak is een afspraak waaraan meerdere patiënten, meerdere behandelaars of een combinatie van beiden deel kunnen nemen.

Kosten: € 40,-

Wat is er nieuw in Incura? De releasenotes op een rij!

Regelmatig worden er door ons releases uitgevoerd waarbij we diverse aanpassingen doen in Incura. Via de zogenoemde releasenotes informeren wij je welke aanpassingen dit zijn.

Kosten: € 40,-

Incura Tips & Tricks

Wil je minder tijd kwijt zijn aan het bijwerken van je dossiers? Tijdens dit webinar leer je optimaal gebruik maken van standaardteksten, macro’s, verslaglegging, sjablonen en het maken van overzichten.

Kosten: € 40,-

Hoe gebruik je het EPD?

Je leert hoe je het patiëntdossier kunt vullen, controleren, aanpassen en beheren. Ook ontdek je hoe je gebruik kunt maken van de agenda, meetinstrumenten, zorgpaden en tekstverwerker.

Kosten: € 40,

Efficiënt werken met de Incura Pro App en het patiëntenportaal!

Weet je eigenlijk wel dat je met Incura ook beschikt over een therapeuten app en een patiëntenportaal? Handige opties waar je zeker tijd mee kunt winnen. Maar hoe begin je hier mee en wat kun je er eigenlijk mee?

Kosten: € 40,-

Trainingen

Training Boekhouding voor beginners (MUIS)

In deze training leer je alle in en outs van de boekhouding binnen Incura!

Kosten: € 275,-

Video tutorials

Incura EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en, als één van de weinige EPD softwareleveranciers, wordt ons managementsysteem voor informatiebeveiliging jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510.

Onze EPD software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in 2020 van kracht wordt.

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73

© 2019 Incura | site: Ambasco Reclame en Marketing