fbpx

Dinsdag 26 maart personeelsdag – Incura niet bereikbaar

Op dinsdag 26 maart hebben we met alle medewerkers een personeelsdag waarbij we aan de slag gaan met de verdere invulling van onze kernwaarde ‘hoe maken we onze zorgprofessionals en hun cliënten blij?’. Deze dag zijn wij dan ook niet bereikbaar, woensdag 27 maart staan we je graag weer te woord!

Vraag nieuwsbrief aan

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in.

Zorgvuldig, integer en betrouwbaar

De beveiliging van patiëntengegevens is voor ons een belangrijke prioriteit. We zijn er permanent mee bezig en worden, als een van de weinige softwareleveranciers, jaarlijks gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN7510.

Onze software Incura draait op Vital Health, een snel, veilig en flexibel cloud-based platform van Philips. Philips Vital Health wordt vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt. Met dit platform voldoen we aan de hoogste veiligheidseisen. En aan de aangescherpte Wet cliëntenrechten, die in 2020 van kracht wordt. 

Contact

Incura
Spaarndamseweg 90
2021 CB Haarlem
info@incura.nl
088 - 946 22 73